KÖKSLUCKOR

FUNDERAR DU PÅ ATT LACKERa OM DINA KÖKSLUCKOR?

Vi på Kan Lack har bra och smidiga alternativ som passar för just dig och dina behov. Att lackera om köksluckorna är ett passande alternativ för dig som har tröttnat på utseendet men som tycker att själva utformningen av köket fungerar bra.

Du sparar mycket på att behålla de stommar som redan finns. Både tid och pengar. Dessutom får dina köksluckor och lådor en kvalitet som är minst lika bra som på nya luckor och du har möjlighet att välja vilken kulör du vill. Allt från matt till högblankt. På så vis kan du verkligen sätta din personliga prägel och skapa ditt drömkök.

Förutom lackering av dina luckor och lådor kan vi erbjuda nya handtag, gångjärn, och lådinsatser som höjer både funktion och standard på ditt kök.

MÖBLER

BILLIGT SÄTT ATT LIVA UPP GAMLA MÖBLER

Att lackera om sina möbler är ett bra alternativ för dig som tröttnat på de gamla köksstolarna som ser slitna och tråkiga ut. Det är otroligt vad en omlackering kan göra!

Låt oss överraska dig genom att förvandla den gamla stolen, som du länge funderat på att slänga, till din nya ögonsten. Ett perfekt sätt för dig som vill ha något väldigt unikt. Vi på Kan Lack tipsar gärna om idéer om hur du kan förvandla dina möbler.

DÖRRAR

ÖPPNA NYA DÖRRAR MED FÄRG

Att lackera om innerdörrar eller ytterdörrar i hemmet är en snabb, smidig och hållbar lösning för dig som vill ha fräscha dörrar utan krångel. Du slipper riva ut karmar, tapetsera/måla om och anlita snickare. Vi lämnar även kulörgaranti på våra ytterdörrar oavsett kulör. Vi använder oss av en 2komp special framtagen produkt som håller längre än vad dörren gör. Färgen tål extremt hårt slitage.

Genom att anlita oss på Kan Lack slipper du alltså allt det där. Det är bara att häkta av dörrarna och sätta tillbaka dem efter lackeringen. Om du vill kan du måla om dörrkarmar och foder under tiden dörrarna lackeras. Vid behov kan du också byta ut de gamla handtagen och vips har du fått känslan av en helt ny dörrpost. Givetvis hittar du den färg du behöver för målning av karmar och foder hos oss.

GARDEROBER

NY FÄRG, helt NY KÄNSLA

Det kan vara svårt att hitta bra och prisvärda alternativ till de gamla garderoberna i hemmet. I många fall har garderober fått utstå både tapetsering och/eller målning i flera lager vilket kan verka omöjligt att få ordning på. Lugn!

Vi förvandlar både handmålade, tapetserade och tidigare lackerade garderober till släta fina. Pricken över i är att byta ut de tidigare beslagen till nya moderna eller varför inte välja något retro som ger liv åt den äldre stilen. Vi har beslag som passar till det mesta.